Creation: Free Design

Boerderijwinkel

De kleine, knusse boerderijwinkel aan de Oudendijkseweg in Woubrugge biedt al bijna 30 jaar een divers aanbod van verschillende streekproducten. De winkel en de boerderij worden gerund door familie van Harten. Henk, Ria en hun vijf kinderen werken met veel passie en dat proef je!

Boerenzoon Henk is opgegroeid op de boerderij. Dat hij de boerderij van zijn ouders zou overnemen, was dan ook niet meer dan vanzelfsprekend. Zijn vrouw Ria heeft het altijd leuk gevonden om op de boerderij te wonen en samen zijn ze de uitdaging aangegaan. Kaasboerderij van Harten is een echt familiebedrijf.

Overdag werkt Henk vooral in de stallen of op het land en staat Ria in de winkel. In de kleine boerderijwinkel vindt u een groot aanbod van kaas-, zuivel-, en vleesproducten. Ook voor kadogeschenken van € 3,- tot € 25,- en kadobonnen kunt u bij van Harten terecht. Lees hier meer over de verschillende producten. U bent altijd welkom voor een goed productadvies, overheerlijke lekkernijen of gewoon een gezellig praatje.

Verkooppunten
U kunt een gedeelte van de producten van Kaasboerderij van Harten ook kopen bij ‘Mijn Tafel’ in Alphen aan den Rijn.
Tijdens het aspergeseizoen is de kaas, boter & karnemelk ook in de winkel van Aspergehof Noordam te koop. We zijn altijd op zoek naar nieuwe verkooppunten, dus als u een leuk plekje weet?

Openingstijden:
Zondag, maandag en dinsdag: gesloten
Woensdag, donderdag en vrijdag: 09.00 t/m 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 t/m 17.00 uur

Contact

Kaasboerderij van Harten
Oudendijkseweg 4
2481 KE Woubrugge
Telefoon: 0172 518 207
Email: info@kaasboerderijvanharten.nl

Openingstijden

Zondag:
Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:   
Vrijdag:
Zaterdag:

gesloten
gesloten
gesloten
09.00 - 18.00 uur
09.00 - 18.00 uur
09.00 - 18.00 uur
09.00 - 17.00 uur

Volg ons

Facebook Icon GrijsFacebook